Kontakt

KREATIVDOM d.o.o.,

Vodovodna cesta 100, 1000 Ljubljana

tel: +386 1 292 61 88

e-pošta: info@kreativdom.si

 

Delovni čas:

  • Od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00 uro. Po predhodnem dogovoru tudi izven delovnega časa.
  • Nepremičninski posredniki so dosegljivi za oglede nepremičnin tudi izven delovnega časa pisarne.

 


Boštjan Kocjan, direktor in posrednik       

mob.:  +386 41 780 899

e-pošta: bostjan@kreativdom.si

 

Na nepremičninskem trgu sem bolj ali manj aktiven že od leta 2002. Med drugim sem bil nekaj let tudi vodja oddelka leasinga nepremičnin v eni od večjih slovenskih bančnih skupin. Licenco za nepremičninskega posrednika imam že od leta 2006. Po stroki sem sicer finančnik, vendar so bile nepremičnine in nepremičninski projekti večino moje kariere, del mojih vsakdanjih aktivnosti in odgovornosti. Vsekakor lahko rečem, da so nepremičnine moja strast. Strankam lahko poleg odličnega poznavanja trga nepremičnin, ponudim tudi svoja znanja na področju financiranja, projektnega vodenja ter optimizacije investicij v nepremičnine.

 

Marjeta Perme, posrednica                                                             

mob.:  +386 40 551 818

e-pošta: marjeta@kreativdom.si

 

Vsak dan srečam mnogo ljudi, vsak s svojimi željami, svojo komunikacijo, svojimi načrti. Z visoko stopnjo empatije mi je v izziv približati se vsakemu posebej, ga razumeti in skupaj poiskati pravo nepremičnino. Pri meni je vedno na prvem mestu odkrit odnos, pošteno sodelovanje in izpolnitev obljubljenega. Številne izkušnje, ki jih nabiram od leta 2015 pa me krepijo in vodijo do pravega cilja. 

 

 

   

Anja Kardum, posrednica 

mob.:  +386 31 735 504

e-pošta: anja@kreativdom.si

 

Malo kdo lahko reče, da uživa v tem kar dela. Jaz pa se lahko pohvalim, da opravljam delo, ki ga imam rada, kar se odraža v odnosu do strank. Sem strokovna in komunikativna, moja poštenost in odkritost pa sta razlog zakaj mi stranke rade zaupajo. Zaradi dobrega poznavanja tržnih razmer, strokovnosti in bogatih izkušenj lahko strankam nudim popolno podporo in kakovostno storitev. 

Andrej Kogovšek, vodja pisarne 

tel: +386 1 292 61 88

mob.:  +386 41 498 708

e-pošta: andrej@kreativdom.si

e-pošta: info@kreativdom.si

 


Kako do nas:

Z avtom:

Iz severne ljubljanske obveznice izberete izvoz Industrijska cona Šiška. Zavijete levo čez obvoznico ter nadaljujete po Verovškovi cesti, zapeljete čez progo in takoj na semaforju v prvem križišču zavijete levo na Vodovodno cesto. Peljete do prve poslovne stavbe na levi strani (poslovna stavba MEDILAB). Naša pisarna se nahaja v prvem nadstropju (vhod po zunanjih stopnicah na vzhodni strani stavbe).

Z javnimi prevoznimi sredstvi:

Z mestnim avtobusom številka 14 (smer Savlje, če prihajate iz smeri centra, oz. smer Vrhovci v kolikor prihajate iz smeri Savelj). Izstopite na postaji Vodovodna cesta. Prečkate cesto, nadaljujete pot (100 m) po Vodovodni cesti v smeri Verovškove ulice (mimo VOKA in Forenzičnega laboratorija). Najdete nas v prvi poslovni stavbi na desni strani (poslovna stavba MEDILAB). Vhod v pisarno je ob desni strani poslovne stavbe v prvo nadstropje.

Pošljite povpraševanje